Pentujen elämä on lähtenyt mukavasti käyntiin, kaikki imevät tomerasti ja taitavat olla tyytyväisiä, sillä itkeskelyä ei ole paljoa laatikosta kuulunut. Alma voi hyvin, lämpö on normaali, ruoka maittaa ja pentujen luota ei juurikaan voi poistua. Eilen Alma piti laittaa hihnaan jotta sen sai käymään ulkona, tänään tulee jo kutsusta mutta syöksyy viivana pentujen luo sisään tultaessa. Alma on todella tarkka pennuistaan; niitä saa kyllä nostella ja koskea, mutta esim. punnituksen ajan Alma seuraa tarkkana kuin porkkana, mitä pennulle tehdään. Nyt Alma myös vahtii, mitä se ei normaalisti harrasta juuri lainkaan.

Pennut saivat jo eilen nimet sen perusteella, miltä ne nyt vaikuttavat. Pennut on nimetty beellä alkavien musiikkityylien mukaan. Nimet saattavat vielä muuttua, nämä ovat työnimiä. Kaikki pennut näyttäisivät olevan suklaan ruskeita ja samanvärisiä, Bepop on ehkä hieman muita vaaleampi.

 

Tässä viralliset yksipäiväiskuvat pupseista ja päivän paino:

Brown-eyed Soul "Brownie"  narttu 310 g

 

 

Bossanova "Bossa" narttu 460 g

 

 

Boogie Woogie "Buugie" narttu 310 g

 

 

Bepop "Bepop" narttu 298 g

 

 

Bluegrass "Bluuki" uros 460 g

 

 

Blackmetal "Blackie" uros 504 g

 

 -Sanna

Kuten tarkimmat blogin lukijat huomaavat, puhuin eilen puppua pentujen painosta kun väitin, että nartut ovat pienempiä kuin veljensä. Muiden tyttöjen kohdalla tämä pitääkin paikkansa mutta Bossa on samaa kaliberia poikien kanssa. Melkoinen mimmi!

- Sirpa